Kolačići

Web stranica eEngleski.com.hr upotrebljava kolačiće u dvjema kategorijama.

1. Ključno za djelovanje

Internet stranica eEngleski.com.hr

CAKEPHP

Trajni kolačić – ostati će na vašem računalu, osim ako ne istekne ili obrišete predmemoriju kolačića. Naša aplikacija koristi ga za pamćenje vašeg dolaska na naš poslužitelj.

cookie_consent_level

Kolačić se koristi kako bi si web stranica zapamtila vaše odabrane postavke vezane uz korištenje kolačića. Ovaj kolačić ostati će na vašem računalu godinu dana.

hblid

Identifikator posjetitelja kojeg koristimo kako bi si web stranica zapamtila svakog pojedinačnog posjetitelja tijekom njegovog posjeta.

wcsid

Identifikator sjednice kojeg koristimo na našoj web stranici kako bi zapamtili povijest čavrljanja tokom jednog posjeta s drugim pojedinačnim posjetiteljem.

Olfsk

Identifikator pohrane kojeg koristimo kako bi zadržali stanje razgovora kroz različite stranice (na primjer: povijest poruka).

_okbk

Ovaj kolačić koristi se za dodatne informacije (na primjer: chat prozor je otvoren / zatvoren).

_ok

Najnoviji ID pružatelja Olark site (preventivno-sigurnosna akcija).

_oklv

To je verzija Olark sustava za razgovor uživo (za bolje predmemoriranje).

_atuvc

Ovaj kolačić napravljen je i odabran s ciljem kako bi posjetitelj vidio ažuriranu web stranicu, ukoliko ju podijeli i vrati se na nju prije nego je naša predmemorija dijeljene verzije nanovo ažurirana.

2. Uspješno djelovanje

Usluga Google Analytics

_utma

Stalni kolačić koji će ostati na vašem računalu, osim ako ne istekne ili obrišete vašu predmemoriju. Ovaj kolačić slijedi posjetitelja i bilježi podatke kao što su: prvi posjet (jedinstveni posjetitelj), zadnji posjet (posjetitelj koji se vraća). Također pamti izračune dana i posjete do kupnje, što omogućuje web trgovinama bilježenje podataka o prodajnom lijevku.

_utmb & _utmc

Ove dvije vrste privremenih kolačića djeluju zajedno i izračunavaju trajanje posjete. _utmb bilježi točno vrijeme dolaska na web stranicu, dok _utmc bilježi točno vrijeme odlaska sa stranice. _utmb istječe na kraju posjete, dok _utmc istječe nakon 30 minuta, koliko sama posjeta i traje. _utmc ne zna kada posjetitelj zatvara preglednik ili otiđe sa stranice, već jednostavno čeka 30 minuta na obilazak druge stranice; ukoliko se to ne dogodi, ističe.

_utmz

Kolačić koji bilježi odakle je posjetitelj došao, koji preglednik koristi i koju ključnu riječ je koristio, koju poveznicu je kliknuo te njegov geografski položaj prilikom posjetite web stranici. Istječe nakon šest mjeseci. Na temelju ovog kolačića Google Analytics zna koji izvor, medij i ključne riječi su zaslužne za ostvarenje cilja ili online narudžbu.

_utmv

Kolačić je instaliran, ukoliko u usluzi Google Analytics koristimo korisnički određena (user-defined) izvješća kako bi dobili po mjeri napravljenu segmentaciju. To je trajni kolačić i instalira se s ciljem kako bi Google Analytics znao kako rasporediti posjetitelja.

3o-dnevno jamstvo na zadovoljstvo

Lorem ipsum dolor sit amet communitas erdum, lacus et vulputate, velit nulla commodo sem ipsum dolor sit amet.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200KN

Lorem ipsum dolor sit amet communitas erdum, lacus et vulputate, velit nulla commodo sem ipsum dolor sit amet.

Pošiljke šaljemo svaki dan

Lorem ipsum dolor sit amet communitas erdum, lacus et vulputate, velit nulla commodo sem ipsum dolor sit amet.

Sve za engleski jezik na jednom mjestu

Lorem ipsum dolor sit amet communitas erdum, lacus et vulputate, velit nulla commodo sem ipsum dolor sit amet.
Don`t copy text!