Uvjeti korištenja

PODACI O TVRTKI

POUČEVANJE JEZIKOV, URŠKA VIDMAR s.p. (Urška Vidmar d.o.o., poduka stranih jezika)
TBILISIJSKA 32
1000 LJUBLJANA
POREZNI BR.: 75288028
REGISTARSKI BR.: 3802370000
BR. TRANSAKCIJSKOG RAČUNA: NLB SI56 020180258869488

NAVEDENO SE ODNOSI NA POČETNU STRANICU I SVE PODSTRANICE WEB PORTALA EENGLESKI.COM.HR:

1) Općenito

Tvrtka Urška Vidmar s.p. zadržava pravo u bilo kojem trenutku dopuniti ili promijeniti uvjete bez prethodne najave. Najnoviji uvjeti uvijek su dostupni na ovoj stranici.

2) Prihvaćanje uvjeta

Ako želi posjetitelj, korisnik ili pretplatnik koristiti stranicu, mora najprije pristati na naše uvjete. Ako ne prihvati uvjete, tada nema dozvolu za korištenje stranica. Uvjete prihvaća sa stvarnim korištenjem stranice. Posjetitelj, korisnik ili pretplatnik svjestan je i suglasan da tvrtka Urška Vidmar s.p. njegovo korištenje stranice smatra kao prihvaćanje uvjeta od trenutka korištenja i dalje.

3) Korištenje stranice i sadržaja

Našu stranicu nije dozvoljeno koristiti u neovlaštene i ilegalne svrhe. U slučaju da se to dogodi, tvrtka Urška Vidmar s.p. ima pravo na odgovarajući sudski način postupiti protiv te osobe kao počinitelja. Korištenje stranice je na vašu vlastitu odgovornost. Korisnik, posjetitelj ili pretplatnik slaže se s činjenicom da je sadržaj ovih stranica dostupan “takav kakav jest” i da tvrtka Urška Vidmar s.p. ne jamči ispunjenje posjetiteljevih, korisnikovih ili pretplatnikovih zahtjeva te očekivanja u smislu sadržaja. Također, tvrtka Urška Vidmar s.p. ne jamči da će stranica uvijek djelovati bez prekida, da će stranica i njezin sadržaj biti bez grešaka i da će moguće greške biti popravljene. Tvrtka Urška Vidmar s.p. zadržava pravo u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično promijeniti sadržaj stranica bez prethodne najave.

4) Autorska prava

Sadržaj, objavljen na web stranici eEngleski.com.hr, vlasništvo je tvrtke Urška Vidmar s.p. Sadržaj portala eEngleski.com.hr dopušteno je pregledavati i reproducirati za vlastite osobne nekomercijalne svrhe. Sadržaj se ne smije mijenjati, kopirati, distribuirati i ponovno objavljivati ni u komercijalne niti nekomercijalne svrhe bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja vlasnika portala eEngleski.com.hr.

U slučaju bilo kakvog dopuštenog korištenja sadržaja ove web stranice, moraju se zadržati sve indicije o autorskim pravima i ostale obavijesti te upozorenja koje je odredio vlasnik portala eEngleski.com.hr (Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima Republike Slovenije (ZAPS, ULabr. 120-01/94-1/3)).

Svi zaštitni znakovi na web portalu eEngleski.com.hr zaštićeni su. To također uključuje logotip.

5) Uvjeti pretplate

Tvrtka Urška Vidmar s.p. nudi s plaćanjem pretplate posjetiteljima i korisnicima stranice pristup “Premium” paketu s korisničkim imenom i lozinkom. Tvrtka Urška Vidmar s.p. nije odgovorna za sigurnost korisničkog imena i lozinke. Za to je korisnik odgovoran sam, kao što je i odgovoran za njihov mogući gubitak ili zlouporabu. Individualno korisničko ime i lozinku može koristiti samo osoba koja je navedena kao naručitelj. Davanje lozinke drugim osobama ili objava lozinke na internetu biti će kažnjeno s otkazivanjem pretplate.

6) Pravo na imovinu

Korisnik prihvaća da je tvrtka Urška Vidmar s.p. vlasnik stranice i njezinog sadržaja. Opći uvjeti ne daju korisniku pravo na korištenje bilo kakvih trgovačkih imena, robnih marki, uslužnih žigova, logotipova, imena domena i drugih prepoznatljivih značajki stranica, sadržaja ili tvrtke Urška Vidmar s.p.

7) Zadrške
Tvrtka Urška Vidmar s.p. s najvećom će pažnjom na svojoj web stranici osiguravati točnost i ažurnost informacija. Ipak, za svaku netočnost informacija, kao i za štetu nastalu zbog uporabe netočnih ili nepotpunih informacija, ne snosi nikakvu odgovornost. Također sve druge pravne ili fizičke osobe, koje su sudjelovale u stvaranju i izradi ove web stranice, ne snose odgovornost za bilo kakvu štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija na ovoj web stranici ili za bilo kakve pogreške ili propuste u njezinom sadržaju.
Tvrtka Urška Vidmar s.p. ne preuzima odgovornost ni za bilo kakve moguće viruse koje bi korisnik mogao skinuti s ove web stranice.
Tvrtka Urška Vidmar s.p. nije odgovorna za povremeno nedjelovanje web stranice. Tvrtka će naravno bilo kakvo nedjelovanje web stranice pokušati ispraviti u što kraćem roku.

Naša stranica sadrže linkove do drugih stranica i resursa. Korisnik, posjetitelj ili naručitelj svjestan je da tvrtka Urška Vidmar s.p. nema nikakvog utjecaja na tuđe web stranice i resurse te je također upućen i slaže se s time da spomenuta tvrtka nije odgovorna za dostupnost takvih stranica i resursa, njihovih sadržaja, usluga, reklama ili proizvoda. Tvrtka Urška Vidmar s.p. nije odgovorna za bilo kakvu štetu koju bi korisnik mogao pretrpjeti zbog posjete tim stranicama.

8) Zaštita osobnih podataka
Tvrtka Urška Vidmar s.p. poštuje vašu privatnost te se obvezuje da će osobne podatke, dobivene putem web informacijskog sustava, pomno čuvati te ih bez vašeg pristanka neće proslijediti trećim osobama ili ih koristiti u druge svrhe. Budući da u web informacijskom sustavu postoje određeni linkovi na vanjske web stranice koje nisu vezane na tvrtku Urška Vidmar s.p., mi ne preuzimamo odgovornost za zaštitu podataka na tim web stranicama.

9) Pravni postupak
Korisnik ili pretplatnik suglasan je da je za rješavanje svih pravnih pitanja koja proizlaze iz uvjeta nadležan isključivo sud u Sloveniji.

10) Korištenje e-mail adrese

Posjetitelj, korisnik ili pretplatnik stranice eEngleski.com.hr preko slaganja s uvjetima korištenja dozvoljava da tvrtka Urška Vidmar s.p., poduka stranih jezika, šalje svoje e-novosti na e-mail adresu posjetitelja, korisnika ili pretplatnika.

Zadnja izmjena: 30. studeni, 2014. godine.

3o-dnevno jamstvo na zadovoljstvo

Lorem ipsum dolor sit amet communitas erdum, lacus et vulputate, velit nulla commodo sem ipsum dolor sit amet.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200KN

Lorem ipsum dolor sit amet communitas erdum, lacus et vulputate, velit nulla commodo sem ipsum dolor sit amet.

Pošiljke šaljemo svaki dan

Lorem ipsum dolor sit amet communitas erdum, lacus et vulputate, velit nulla commodo sem ipsum dolor sit amet.

Sve za engleski jezik na jednom mjestu

Lorem ipsum dolor sit amet communitas erdum, lacus et vulputate, velit nulla commodo sem ipsum dolor sit amet.
Don`t copy text!